Bezoek onze sponser

Puppy info

mei 26, 2017

Pre-puppyaanvraagformulier.

Als u hebt besloten dat een Dutch Pride puppy voor u de juiste is dan kunt u het Pre-puppyaanvraagformulier– uitprinten, invullen en naar ons opsturen. Het adres staat onderaan iedere pagina.

Het nest zal geëvalueerd worden als de pups 8 weken oud zijn en de pups zullen naar de best passende families gaan. Het is belangrijk dat u erg duidelijk bent over de karaktertrekken en uiterlijkheden die u in uw pup wilt zien en waar u flexibel wilt zijn. Denk erom dat de contracten gelezen, ingevuld en getekend met volledige betaling bij Dutch Pride Shilohs binnen moeten zijn twee weken voorafgaand aan de evaluatie. Zorg er alstublieft voor dat er een telefoonnummer bekend is bij Dutch Pride Shilohs waar wij u kunnen bereiken op de avond van de evaluatiedag.

Aanbetaling en vooruitbetaling.

Na een aanbetaling van € 250,= is uw plek op de puppylijst gereserveerd. Wilt u eerste keus van het nest dan dient u het volledige pupprijs vooraf te betalen. Omdat de aanvraag nu al groter lijkt te zijn dan er misschien pups zullen komen, is het raadzaam u te verzekeren van een plaats. Alleen in het geval dat Dutch Pride een aanbetaling heeft ontvangen maar geen pup kan leveren, wordt de aanbetaling terugbetaald. Uiterlijk twee weken voor de LER (nest evaluatie) moet volledige betaling binnen zijn bij Dutch Pride Shilohs. Direct na de LER, met 8 weken, kunnen de pups naar hun nieuwe huis.

Vervoerskosten.

De pups zullen naar hun nieuwe huis verstuurd worden in de week volgend op de nestevaluatie. De vervoerskosten van de pup van Dutch Pride Shilohs naar hun nieuwe huis komt voor rekening van de nieuwe eigenaar. Als de pup per vliegtuig vervoerd moet worden, dan zijn de bijkomende kosten daarvan voor de nieuwe eigenaar. Deze kosten bestaan uit: een gezondheidsverklaring van de dierenarts, een goedgekeurde vliegtuigkennel, de transportkosten naar het vliegveld en de kosten van de vlucht zelf. Het bedrag zal voor tekenen van het koopcontract bepaald worden omdat de prijzen fluctueren.

Bij aankomst op het vliegveld van uw keuze kan het zijn dat u invoerbelasting moet betalen. U kunt het vliegveld vragen hoeveel dat in uw geval zal zijn.

 

Geen reacties